Paardentraining en -verkoop

Hemmelhorst Sporthorses
Postbus 188, 7620 AD Borne-NL
5e Hemmelhorst 2, 7623 AS Borne-NL
Tel +31(0)74-2766612
No answer, dial: +31(0)6-51039959
Nederlands Spaans
Chinese Russian
Deutsch English
Local time: 2:42 AM

Fokkerij, training en verkoop van sportpaarden

Bij Hemmelhorst Sporthorses bent u op het juiste adres voor kwaliteitsvolle veulens, paarden in opfokfokmerries en sportpaarden. Allen gefokt uit de allerbeste Europese bloedlijnen met een hoge verwachtigswaarde voor de toekomst.
Op deze pagina vindt u alle paarden van Hemmelhorst Sporthorses, welke wij onder uw aandacht wensen te brengen. Hieronder worden alle categorieën weergegeven met een korte beschrijving erbij.

U kunt het totale paardenbestand bekijken door op de volgende link te klikken:
‘Totale paardenbestand Hemmelhorst Sporthorses’

Heeft u vragen over de paarden, afstamming en/of beschikbaarheid, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31(0)74-27 666 12 en per
e-mail info@hemmelhorst.com

Hengsten 

Hemmelhorst Sporthorses heeft de beschikking over een divers aantal hengsten. Onder deze hengsten bevinden zich ook een aantal goedgekeurde hengsten welke voor de dekkerij ingezet worden. Onze fokkerij geniet bekendheid door de goede sportprestaties van onze dekhengsten en van hun nakomelingen. Klik HIER om naar de hengsten te gaan. De hengsten zijn verdeeld in goedgekeurde hengsten en zeer talentvolle hengsten. Voor een directe weergave van deze groep kunt u ook op één van de onderstaande verlinking klikken:

Sportpaarden

Hieronder vindt u alle paarden die actief zijn in de springsport op alle mogelijke niveaus. De paarden zijn gerangschikt op leeftijd om u een zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk beeld te geven van de verschillende paarden en hun prestaties. Klik HIER om naar de sportpaarden te gaan. Ook kunt u direct naar de leeftijdsweergave van de bij Hemmelhorst Sporthorses aanwezige paarden gaan. Klik hiervoor op één van de onderstaande verlinkingen:

Fokmerries

Hemmelhorst Sporthorses beschikt over fokmerries met een gerenommeerde afstamming die zich in de sport hebben bewezen. Op deze pagina wordt onze fokfilosofie uiteen gezet en vindt u een omschrijving van de bloedlijnen die worden gebruikt in de fokkerij van Hemmelhorst Sporthorses. Tevens vindt u op de pagina een link die u naar het volledige overzicht van onze fokmerries leidt. Klik HIER om naar de pagina van onze fokmerries te gaan.

Referenties

Om u een indruk te geven van een aantal van onze recentelijk succesvol naar zowel binnen-als buitenland verkochte paarden, hebben we deze schematisch voor u weergegeven. U vindt deze paarden HIER.

Introductiefilm Hemmelhorst Sporthorses 
 
                               
Voor onze bedrijfsfolder, klik 
HIER 
 
Hemmelhorst Sporthorses biedt u:
• Talentvolle springpaarden op alle niveaus
• Fokproducten uit bewezen bloedlijnen
• Persoonlijke aankoopbegeleiding
• Groot (inter)nationaal netwerk
• Opleiding door gespecialiseerde ruiters
 
Onze service:
• Vervoer van het vliegveld naar onze stal in Borne
• Reserveren van overnachtingen in hotel naar keuze
• Een naar uw wensen afgestemd paardenaanbod
• Regelen van een volledige en betrouwbare keuring
• Verzorgen van het complete transport van uw paard
 
Alsmede:
• Topsportaccomodatie
• Gerichte training, africhting en verzorging
• KI van eigen getalenteerde en bewezen hengsten
• Begeleiding door vakbekwame medewerkers
 
           
 
  
           
                                 
Het is niet toegestaan om de op deze website weergegeven foto's en video's zonder schriftelijke toestemming voor publicatie te gebruiken. © Hemmelhorst Sporthorses.